OKR E-learning

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 89,00

Ontdek de kracht van OKR’s met deze dynamische E-learning!

Heb je wel eens gehoord van de OKR methode en ben je nieuwsgierig naar de ware potentie? Deze krachtige aanpak heeft bedrijven als Google en Intel naar de top gedreven. Met focus, vloeiende communicatie en het benutten van elke cruciale kans.

Deze e-learning opent de deuren naar de geheimen achter dit succes:

  • Verdiep je Kennis: Een uitgebreide introductie tot het OKR (Objectives and Key Results)-framework, zowel toepasbaar in persoonlijke als professionele omgevingen.
  • Praktische Inzichten: Combineer theoretische kennis met inspirerende voorbeelden en hands-on oefeningen. Leg een stevige basis van de OKR-methodologie en maak de bewezen successtrategieën van marktleiders beschikbaar voor jouw team.
  • Leer in je Eigen Tempo: Doorloop de e-learning wanneer het jou uitkomt. Je voortgang wordt nauwkeurig bijgehouden en bij succesvolle afronding ontvang je een certificaat van deelname.

Dompel jezelf onder in een wereld van groei, focus en samenwerking. Kies voor een toekomst vol impact en stap nu in de wereld van OKR’s. Begin vandaag nog aan je transformatiereis.


De OKR e-learning komt met een aantal handige downloads en templates: 

 

  • Werkboek OKR e-learning - download hier jouw exemplaar van het werkboek om optimaal gebruik te maken van de e-learning. Mijn tip is om deze op te slaan op je computer of uit te printen, zodat je makkelijk jouw aantekeningen kan verwerken
  • OKR_template - download jouw versie van de OKR template. Dit is een handige excel om je OKR's in vast te leggen en mee te volgen
  • OKR Checklist NL_2023 - download jouw exemplaar van de OKR checklist. De OKR checklist geeft je in een oogopslag de belangrijkste criteria om heel goede OKR's op te stellen.

Veel plezier!

Average Review Score:
★★★★★

You must log in and have started this training to submit a review.